Uncategorised

Takk for din forespørsel om bistand- vi tar kontakt så snart som mulig. Du kan kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du har spørsmål.

Pyramidion diagnoseregister i Sanimalis

Hvordan komme i gang?

1. Gå til System > System > Entreprise Settings > Aktiverte moduler > Use Pyramidion Diagnoses registry synchronization. Sett på haken her:

2. Når du har gjort dette, vil du i selve diagnoseregisteret se en ny knapp for å lese inn registereret:

Aktiver knappen «Sync Diagnoses». Det tar ca. 1-2 minutter å få inn Pyramidion, og samtidig fjernes det gamle SVF registeret. Når dette er gjort vil det også kjøres et automatisk søk etter nye diagnoser som tilkommer registeret. Dette søket går én gang i uka. Informasjon om nyheter i registeret fås ved henvendelse til DyreID. Diagnosene i gamle journaler ligger der slik de har vært ført tidligere.

3. For å komme i gang med å innrapportere diagnoser til DyreID må du først ha en avtale med DyreID om dette, og så må du gjøre følgende (per klinikk):

Gå til System > System > Clinic Settings > Generelt > Send diagnosis statistical data. Sett på haken her:

Innrapporterinen av diagnoser til DyreID er automatisk og kjøres en gang per døgn. En diagnose må være skrevet inn minst 24 timer før den kan bli sendt. Hver veterinær/klinikk må tegne en egen avtale med DyreID om dette. Mer informasjon om dette får du hos DyreID.

4. Feedback på innholdet i Pyramidion gjør du slik:

Du må stå i den journalen, og har åpnet diagnosedelen med den diagnosen, du ønsker å sende inn en kommentar om. Du må stå på linja for selve diagnosen og trykk deretter på den gule knappen helt til høyre på linja «Send tilbakemelding». Når denne aktiveres kommer du rett inn på Pyramidions nettside hvor du kan legge på din kommentar og sende inn:

Bistand med å sette opp Pyramidion

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut.

Pyramidion diagnoseregister i Vetserve

Hvordan komme i gang?

1) Fra journal: klikk deg inn i diagnoseregisteret (kikkert-symbol)

2) Aktiver “DyreID Pyramidion” som klinikkens standard diagnoseregister

Hvordan sende inn tilbakemeldinger i Vetserve

Har du spørsmål?

  • Vi er medlem av Europetnet - det betyr at kjæledyr registrert hos DyreID også er søkbart i hele Europa.

Har du fått SMS eller e-post fra oss?

Vi har sendt ut melding til dyreeiere i forbindelse med bekreftelse og oppdatering av kontaktinfo.

Klikk her for å logge deg inn

Lukk